top of page

IV CONCURS SOL DE TRAMUNTANA - DOMA CLÀSSICA

Durant tres dies l'hipòdrom de Son Pardo ha viscut la quarta edició del campionat monogràfic de cavalls de pura raça espanyola "Sol de Tramuntana", un certamen que després de dos anys aturat per la pandèmia, enguany ha congregat un total de 115 exemplars entre l'apartat del concurs morfològic i la doma clàssica. Han participat gairebé mig centenar de ramaderies i eguades provinents de Balears, Barcelona, Múrcia i València.


Durant el concurs es va rendir un especial homenatge a títol pòstum a D. Pedro Sureda, un dels ramaders amb major nombre d'exemplars de pura raça espanyola a Balears i amb reconeixement mundial.


Aquest certàmen de categoria nacional puntuable i classificatori per al campionat mundial de PRE, organitzat per l'Asociació Mallorquina de Criadors de Cavalls Pura Raça Espanyola, i amb la colaboració de l'Institut Hípic de Mallorca, te com objectiu donar a conèixer aquests cavalls a Mallorca i potenciar la seva comercialització.
GRAN PREMI DE MANACOR 2024

Arriba la cita més esperada per tots els amants del trot, la gran festa del llevant mallorquí. Els dies 15 i 16 de juny, a l'Hipòdrom de Manacor, es celebra el GRAN PREMI DE MANACOR 2024. Una de les c

Comentarios


HIPÒDROM DE SON PARDO | HIPÒDROM DE MANACOR

BENVINGUTS

bottom of page