top of page

L'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca (IEHM)  és un organisme autònom dependent de el  Consell de Mallorca  i actualment adscrit a la Conselleria Insular de Desenvolupament Local.


Les principals finalitats del IEHM són les de, d'una banda gestionar els Hipòdroms de Son Pardo i Municipal de Manacor i organitzar carreres, i per un altre promoure i difondre la cultura hípica en general en la societat mallorquina.


Els hipòdroms mallorquins (Són Pardo i Manacor), són avui dia dos llocs de trobada d'una part de la societat mallorquina aficionada a un esport que està fermament arrelat a l'illa i de forma molt especial en el món rural i agrari.


A més l'IEHM és membre de ple dret de l'Associació de Societats organitzadores de Carreras d'Espanya, organisme que concentra la pràctica totalitat de les societats gestores dels hipòdroms a Espanya i actualment interlocutora única enfront de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l'Estat per la concertació de carreres dins de les apostes hípiques Lototurf i QuíntuplePlus.


L'organigrama de l'Institut està compost per una Junta Rectora formada pels òrgans directius i per representants de tots els grups polítics amb representació en el Consell de Mallorca; una presidència i una vicepresidència que recau sobre un conseller del Consell de Mallorca a més dels diferents departaments com el d'administració, el de programació i el d'apostes.

IMG_7669.JPG

¿QUÈ ÉS EL I.E.H.M.?

EL PRESIDENT

Watercolor Shape        _edited.png

Com a president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, en el meu nom i en el de tots els que hi formen part, m’agradaria transmetre l’agraïment de poder treballar en una activitat com aquesta.

 

Tenim la fortuna de gaudir de l’esport, la natura, la competició sana, l’amor per els animals… tot reunit en un mateix lloc.

 

Moltes gràcies a menadors, propietaris i també a la gran afició que es manté fidel dia rera dia. És un orgull formar part del món del trot i de la família cavallista.

 

Siau tots benvinguts!!

President de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca. 

 

NORMATIVA

ENLLAÇOS D'INTERÈS

HIPÒDROM DE SON PARDO | HIPÒDROM DE MANACOR

BENVINGUTS

bottom of page